Пошук

Рецепти

Каша гарбузова з рисом

Інгредієнти: - гарбуз для каші (400 грам) - рис (півстакана) - молоко (1,5 літра) - цуколь, сіль, масло Приготування: в молоці варимо гарбуз, порізаний кубиками. Коли він зварився, потовкти товкачкою для картоплі. Додати рис, цукор та сіль і постійно помішувати. Варимо до готовності рису,за потребою додаємо молоко. В кінці кладемо шматочок масла та ванільний цукор.

Читати далі

Салат зі свинячих вух та морквою

Вуха відварюємо у соленій воді зі спеціями. Ріжемо їх тоненькими смужками та додаємо моркву по-корейськи (часник, олія, уксус, сіль, перець, часник). Все перемішуємо. Салат готовий!

Читати далі

Курячі рулетики по-арабськи

Приготування: Фарш - натертий сир на тертушку, мілко порізана зелень та часник, масло, сіль. Куряче філе відбити з обох боків та посолити і поперчити. На краєчок філе покласти фарш, скрутити рулетии та обжарити з усіх боків до рум"яної шкірочки. Потім помастити філе майонезом та посипати сиром. Поставити в духовку на 15 хв при 150 градусах.

Читати далі

"Французький" сирник

Тісто: Жовтки розтерти з цукром, додати масла та знову розтерти. Додати муку, вимішану з розпушувачем для тіста та замісити тісто. Розділити його на 2 частини, оду меншу, другу більшу. Сир: сир перемолоти на м»ясорубці двічі, додати жовтки, білки і пудинг. Білки збити з цукром і всипати кисіль.

Читати далі

Салат Пурпурові вітрила

Капусту мілко шинкуємо (краще на спіціальній шинківниці). Мнемо руками. Додаємо трошки солі і знову мнемо. Залишаємо на деякий час, щоб капуста пустила сік. Яйця відварюємо вкруту. Тремо на крупній тертці. Яблука очищуємо від серединки та шкірки, тремо на крупній тертці. Сир тремо на великій тертці. Ріжемо мілко цибулю.

Читати далі

Картопляні зрази з грибами

Для початку тушкуємо грибочки з цибулею та морквою. На кожну кульку знадобиться приблизно столова ложка грибочків. Відварюємо картоплю до м'якого стану. Товчемо картопельку. Споліскуємо руки холодною водою, ліпимо з картоплі коло і вкладаємо начинку, потім закриваємо так, щоб вийшла кулька. Коли всі кульки готові ховаємо їх у морозильну камеру на 30 хвилин. Холодні кульки ставимо в розігріту духовку до скоринки. Результат - картопляні кульки з рум'яною скоринкою і дуже ніжною начинкою.

Читати далі

Цвітна капуста в вершках під сиром

Цвітну капусту помити та розібрати на суцвіття. Відварити до готовності в підсоленій воді. Злити воду. Яйця збити з вершками. Додати сіль та перець. Деко змазати олією. Викласти капусту. Залити яєчно-вершковою сумішшю. Посипати зверху твердим сиром та італійськими травами. Відправити в духовку на 180 градусів на 10-20 хвилин. Орієнтуйтесь по стану заливки - як тільки вона запеклась - страва готова!

Читати далі

Хрусткі картопляні скибочки з ніжною серединкою

Картоплю ріжемо скибочками. Відправляємо у киплячу воду і варимо майже до готовності. Зливаємо воду. Змішуємо олію з приправами, вичавлюємо туди часник за смаком. Заливаємо до картоплі. Залишаємо маринуватись на 5-10 хвилин. Застеляємо деко пергаментним папером. Висипаємо картоплю в олії. Запікаємо 20-30 хвилин до золотистої скоринки при 180 градусах. Подаємо зі свіжими овочами та сирним соусом.

Читати далі